Előterjesztések

Home / Előterjesztések

Ez a minimum! átláthatósági rendelet

2019. őszén aláírtam a vállalást, ígéretemet megtartva benyújtottam az Ezaminimum! átláthatósági rendeletet, amely célja nem csak a korrupciókutatást elősegíteni, hanem a lakosság döntéshozatalba történő bevonását is segíti.
Fotó: Unsplash/Agance Olloweb

Az előterjesztés teljes szövege itt található

Nővédelmi akciócsomag

A nemzetközi nőnap alkalmából 5. pontból álló javaslatcsomagot fogalmaztam meg, amely kitér a családon belüli erőszak, a szülés előtt álló nők munkaerő-piaci helyzete, a menstruációs szegénység, a jövedelmi különbségek és a politikai közbeszédben tapasztalható szexista beszólások helyzetére.
Fotó: Unsplash/Sydney Sims

Az előterjesztés teljes szövege itt található

Fegyelmi eljárás kezdeményezése

Egy EFOP-os pályázat során olyan szabálytalanságokat állapítottak meg, amely miatt 52 millió forint visszafizetésére kötelezték a várost. Fegyelmi eljárást kezdeményeztem Elekes Lajos volt alpolgármesterrel, Oravecz Nóra alpolgármesterrel és Dávid Zoltán polgármesterrel szemben.
Fotó: Unsplash/TingeyInjuryLawFirm

Az előterjesztés teljes szövege itt található

Fellépés a környezetszennyező fűtési módok ellen

Orosháza levegője a legrosszabb a megyében. Ezért egy olyan, a szociális és környezetvédelmi szempotokat egyaránt figyelembe vevő előterjesztést fogalmaztam meg, amely egyaránt segíti a nehéz helyzetben lévőket és segít egy jobb orosházi levegő elérésében.
Fotó: Unspash/RaviPinisetti

Az előterjesztés teljes szövege itt található